Adsense For Domain  

Posted by Xunpheriz in

Bagaimana Untuk Membuat Duit Tanpa Laman Web, Tanpa Affiliate Marketing Dengan Hanya Sebuah Domain!

Apa Itu Google AdSense for Domains?

Mungkin anda masih lagi tidak mengetahui apa itu Adsense for Domains. Mengikut Google, Adsense for Domains merupakan:

Adsense for Domains membenarkan mereka yang mempunyai domain yang tidak dimajukan untuk membantu pelawat mereka memberikan makluma tyang relevan termasuk iklan, link dan search results kepada pembaca domain tersebut.

Dengan Adsense for Domains, pelawat domain anda mendapat maklumat yang berkaitan daripada berjumpa laman web kosong atau error "page not found". Dengan kata lain: anda akan memberikan sesuatu yang berharga kepada pelawat.

Adsense for Domains memberikan pengiklan peluang lebih banyak untuk mencari pelanggan dan domain anda akan menjadi pangkalan mereka untuk mencari pelanggan. Win-win situation.

Jika anda mempunyai domain yang tidak dibangunkan, Adsense for domains akan membantu pelawat domain anda. Dengan ini, mereka akan mendapat pengalaman pelayaran internet yang lebih baik dan menyayangi anda kerananya!

Diambil dan diubahsuai daripada Google Adsense For Domains.Melalui e-book ini, anda akan mempelajari:

•Bagaimana untuk menarik trafik kepada domain anda (yang tidak mempunyai apa-apa kecuali iklan)
•Cara whitehat untuk mendapatkan trafik mudah
•Cara blackhat (tetapi best!) dalam mendapatkan trafik
•Cara mahal untuk mendapatkan trafik, tapi berbaloi kepada yang kaya
•Dan lain-lain lagi!
Anda juga akan mendapat bantuan dari segi audio, video dan bantuan teknikal kalau anda memerlukannya.

Ianya amat-amat senang, dijamin anda pasti akan menyukainya :-)

Jika anda mahu mendapatkan Panduan AFD + Bantuan Video/Audio ini, anda hanya perlu membayar RM90 sahaja. Kalau dikira sebulan, ianya kurang daripada RM3 sehari. Dan dengan menggunakan taktik yang ada dalam panduan ini anda akan mendapat lebih banyak daripada apa yang anda laburkan di sini.

Ianya betul-betul menjimatkan anda. Tak perlu buat trial dan error dan anda boleh buat perkara lain.

Anda dapat menjimatkan masa anda dengan dengan membeli e-book ini. Pelajari 1 lagi cara jana wang cara pasif!

Klik sini untuk membaca lebih lanjut mengenai e-book Adsense For Domain.

Tag: , , ,

0 comments

Post a Comment

Blogger

My Photo
Xunpheriz
Kuala Lumpur, Lembah Pantai, Malaysia
interesting to explore the new thing, like to know more people, more to quiet in more situation, tidy, astronomy student..
View my complete profile

Labels

Affiliate (2) al-Mubarak (1) autoresponder (1) awal (1) Baca dan Menang (1) bebas hutang (1) belanja (1) beli (1) Berita Semasa (3) blaster (1) Blog (14) Diari (1) E-book (2) E-mail (1) ebiz (1) email (1) ESQ (3) Falak (2) GDI (1) Gigi (1) Google (1) GST (1) hutang buruk (1) Ilmu (1) IM (1) jana wang (1) Jenaka (1) jimat (2) kad kredit (3) KCLau (1) ke-2 (1) kebebasan kewangan (3) kecemasan (1) Kesihatan (1) Kewangan (4) KWSP (1) lindungi wang (2) Link (2) Love (1) Malaysian (1) Merdeka (1) Motivation (4) Mutiara Kata (2) My Business (14) My Life (16) My Study (5) NCD (1) Newbie (1) pasif (1) Pelaburan (2) pendapatan (1) penghujung (1) perbelanjaan (1) pertengahan (1) pinjaman (2) PPL (2) PTC (2) PTS (1) Ramadhan (7) Simpan (4) Simpan Challenge 2009 (3) spam (1) subscriber (1) Syawal (1) Tazkirah (4) tip kewangan (1) Trackback (1) Traffic (1) Twitter (3) World (1)