I'm a blogger?  

Posted by Xunpheriz in , ,

Walaupun minggu ni saya busy ngan assignment dan tutorial dari lecturer, hati saya meronta untuk melayari internet. Yang paling utama, menulis artikel walaupun tidak berkaitan dengan apa yang saya ingin sampaikan..

Mungkin dah sampai masa untuk jadi seorang blogger?

Bila saya masuk forum internet marketer di wangcyber, saya tertarik dengan thread berkenaan menarik trafik ke sebuah blog. Yang tercabar nya ialah blog tersebut ialah blogspot jer! Bila saya tengok/intai/ngintip blog tu, perghh! Lawa!

Sesuai ngan biz. Pandai puan punya blog (wanita) cari theme/template yang cantik..Tahniah!

Tambah pulak, bila saya sendiri meminta pendapat berkenaan blog falak yang akan saya bina (bukan sekarang) ada cadangan dari sorang IM untuk sekadar menggunakan blogspot dengan theme yang cantik..mm..

Dalam cadangan & impian saya, saya nak bina 5 blog berkaitan kehidupan saya, falak, bisnes, tips blog dan anime. Tapi mungkin betul jugak pandangan IM tu..cari theme yang cun!

X kisah jadi blogger ke x nanti, tapi perlu konsisten dan tidak mudah lemah semangat..

0 comments

Post a Comment

Blogger

My Photo
Xunpheriz
Kuala Lumpur, Lembah Pantai, Malaysia
interesting to explore the new thing, like to know more people, more to quiet in more situation, tidy, astronomy student..
View my complete profile

Labels

Affiliate (2) al-Mubarak (1) autoresponder (1) awal (1) Baca dan Menang (1) bebas hutang (1) belanja (1) beli (1) Berita Semasa (3) blaster (1) Blog (14) Diari (1) E-book (2) E-mail (1) ebiz (1) email (1) ESQ (3) Falak (2) GDI (1) Gigi (1) Google (1) GST (1) hutang buruk (1) Ilmu (1) IM (1) jana wang (1) Jenaka (1) jimat (2) kad kredit (3) KCLau (1) ke-2 (1) kebebasan kewangan (3) kecemasan (1) Kesihatan (1) Kewangan (4) KWSP (1) lindungi wang (2) Link (2) Love (1) Malaysian (1) Merdeka (1) Motivation (4) Mutiara Kata (2) My Business (14) My Life (16) My Study (5) NCD (1) Newbie (1) pasif (1) Pelaburan (2) pendapatan (1) penghujung (1) perbelanjaan (1) pertengahan (1) pinjaman (2) PPL (2) PTC (2) PTS (1) Ramadhan (7) Simpan (4) Simpan Challenge 2009 (3) spam (1) subscriber (1) Syawal (1) Tazkirah (4) tip kewangan (1) Trackback (1) Traffic (1) Twitter (3) World (1)